Uw bedrijf of vereniging aanmelden?

Uw bedrijf of vereniging aanmelden?

Uw bedrijf of vereniging aanmelden?

Biedt u ook diensten of artikelen die ervoor zorgen dat  kinderen mee kunnen doen, dan kunnen deze wellicht ook in de webshop meedoen kinderen geplaatst worden. Vanzelfsprekend proberen wij het aanbod zo uitgebreid mogelijk te maken.

Wat gebeurt er als mijn bedrijf of vereniging in de webshop staat?

Als uw bedrijf of vereniging in de webshop opgenomen wordt, zorgt dit ervoor dat kinderen waarvan de ouders een laag inkomen en weinig vermogen hebben toch mee kunnen doen.

Uw diensten of artikelen worden dan aangeboden in de webshop. Hier staat uw logo bij en een verwijzing naar uw website.

Diensten en artikelen die aangeboden kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

  • Waardebonnen van uw bedrijf;
  • Lidmaatschappen van uw vereniging;
  • Cursusaanbod.

Waardebonnen

De waardebonnen kopen wij voor verschillende bedragen vooraf bij u in. Deze worden in de webshop aangeboden. Uw naam, adresgegevens en website worden hierbij vermeld.

Lidmaatschap

De verschillende lidmaatschappen voor kinderen tot 18 jaar worden in de webshop aangeboden.
Meldt een ouder een kind aan bij uw vereniging, dan ontvangt u een e-mail met de gegevens van kind en ouders. De abonnementsprijs wordt vervolgens binnen twee weken op uw rekeningnummer overgemaakt.

Uw naam, adresgegevens en website worden ook bij het aanbod vermeld.

Cursusaanbod

De verschillende cursussen voor kinderen tot 18 jaar worden in de webshop aangeboden Meldt een ouder een kind aan voor een cursus, dan ontvangt u een e-mail met de gegevens van kind en ouders. De abonnementsprijs wordt vervolgens binnen twee weken op uw rekeningnummer overgemaakt.

Uw naam, adresgegevens en website worden ook bij het aanbod vermeld.

Uw vereniging in de webshop?

Door het aanmeldformulier in te vullen, geeft u aan dat uw bedrijf of vereniging  in de webshop mag komen te staan. Werkplein Drentsche Aa beoordeelt naar aanleiding van uw aanmelding of uw aanbod in de webshop past. Bij akkoord bevestigen wij vervolgens per e-mail uw aanmelding in de webshop.

Meer informatie?

Meer informatie over Werkplein Drentsche Aa vindt u op www.wpda.nl. U kunt ook contact opnemen met Inkomensondersteuning op telefoonnummer 0592 391600 of via  meedoen@wpda.nl.